FI RU EN
A+ A A-

Kulkuyhteydet

Junalla

Lähin rautatieasema on Kajaanissa. Kajaanista tulee Kuhmoon päivittäin useita linja-autovuoroja. Info, aikataulut ja lipunmyynti sekä lisätiedot saat VR:n sivuilta tai matkatoimistoista. Linja-autoyhteydet Kuhmoon löytyvät matka.fi -sivulta.

Kajaanista myös kutsuliikenneyhteys Kuhmoon klo 22.20. Yhteyttä liikennöi Kajaanin Tila-autot oy (https://www.ktaoy.fi/linjaliikenne). Auto varattava matkustuspäivänä klo 19 mennessä numerosta 0500-924654. 

Linja-autolla

Kuhmoon on Kajaanista päivittäin bussivuoroja. Kesän aikataulut 

Omalla autolla

Etelän suunnasta Kuhmoon lyhin reitti kulkee Nurmeksen kautta, kantatietä 75 pitkin. Kuhmoon pääsee myös Kajaanin kautta eli ensin valtatie 5:ttä Kajaaniin ja sieltä kantatietä 76 Kuhmoon. Oulun suunnalta lyhin reitti on Paltamon ja Kontiomäen kautta Kaitainsalmeen, ja sieltä ns. pohjoispuolentietä Kuhmoon.

Vartius

Vartiuksessa on kansainvälinen matkustajaliikenteen rajanylityspaikka Kuhmosta Karjalan tasavaltaan. Lähimpiä rajantakaisia tutustumiskohteita ovat Kostamuksen kaupunki ja Vienan-Karjalan runokylät, Vuokkiniemi, Venehjärvi, Uhtua ja Jyskyjärvi.

Rajanylitykseen tarvitaan passi ja viisumi.

contentmap_module

Opas Kainuun ja Vienan Karjalan matkailukohteisiin

Ontrei Malisen Kantele -matkailureitti

Ontrei.fi -sivuston avulla löydät Kainuun ja Vienan kiinnostavat matkakohteet ja palvelut. Lisäksi saat taustatietoa alueen historiasta ja kulttuurista ja voit tutustua reitin varrelta kerättyihin valokuviin ja äänitteisiin.

Ontrei Malisen Kantele -matkailureitti

Yhteystiedot

Pro Sommelo ry
Kainuuntie 99
88900 Kuhmo
FINLAND
Puh: 040-179 8600

 

Yhteistyössä

 

 

  

Sign In or Create Account